O NAMA

Armirački obrt Cilar osnovan je krajem 1998. godine i to među prvim tvrtkama specijaliziranim samo za armiračke radove.
Osnovna djelatnost poduzeća je dobava, izrada i montaža armrature za armiranobetonske konstrukcije u visokogradnji i niskogradnji.
Kroz godine prisustva na tržištu Hrvatske i regije, svojim radom, znanjem i stručnošću gradili smo ime i ugled, trudeći se ostati pouzdan partner.
Naš cilj je odgovorno ponašanje u društvu, tako da naš razvoj bude u skladu s interesima šire zajednice i zahtjevima vezanim za zaštitu okoliša. Taj naš cilj očituje se kroz poboljšanje radnih uvjeta, zdravlja i sigurnosti na radu, stalnu edukaciju zaposlenih, kontinuirano poboljšanje kvalitete proizvodnje. praćenje razine zadovoljstva radnika i klijenata, poštivanje svih ekoloških zahtjeva, uštedu energenata i sl.
Od svih vrijednosti kojima se ponosimo naša najveća vrijednost su zaposlenici. Svojim znanjem i stručnošću spremni su odgovoriti najsloženijim zahtjevima gradnje, te nas čine prepoznatljivim među konkurencijom i uspješnim na tržištu. Kroz naš slogan "NAŠI RADNICI SU NAŠA VRIJEDNOST I BITAN ELEMENT NAŠEG USPJEHA" reflektira se naša poslovna politika. Nastojat ćemo i u budućnosti svojim radom i kvalitetom opravdati Vaše povjerenje

NAJBOLJI IZBOR

Više od 500 završenih projekata - Više od 20 godina iskustva

Najbolja kvaliteta

Predano ispunjavamo najviše standarde kvalitete.

Na vrijeme

U našoj tvrtki poštujemo vrijeme i raspored kupca i uvijek dovršavamo projekte u dogovoreno vrijeme.

Iskusni

Kao što izreka kaže praksa čini savršenstvo. Sa našim dugogodišnjim iskustvom možete računati da ćemo posao obaviti točno prema vašim specifikacijama.